De smuk­ke unge menne­sker

Fredag den 24. maj 2024 kl. 20:00 -22:30

Bord & Stol præsenterer

"De Smukke Unge Mennesker"

Med Anders Munch & Broderskabet, der støtter op om socialt udsatte børn og unge

Vær med til at gøre en forskel og få samtidig en god aften med Kim Larsens sange

Forening BROEN Haderslev og foreningen Bord & Stol afholder støttekoncerten - ”De Smukke Unge Mennesker”, der har til formål at få socialt udsatte børne ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab, skabe kammeratskaber og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv.

 

Anders Munch & Broderskabet besøger: Haderslev Idrætscenter

Den 24. maj 2024 kl. 20:00 - 22:30 

Køb din billet her: https://www.billetsalg.dk/Event/De%20Smukke%20Unge%20Mennesker%20-%20Haderslev/4897

Kom og vær med til en helt speciel koncert med det landskendte band Anders Munch & Broderskabet.

25% af billetindtægten går ubeskåret til fordel for at udsatte børn og unge kan deltage i foreningslivets mangfoldighed.

Du har med garanti deres helt egen Kim Larsen favorit sang, som giver minder om ungdommen, kærligheden, sange der blev præsenteret for ens børn eller minder om de kære, der ikke er her mere – og der er med sikkerhed mange flere eksempler.

Kim Larsen kunne noget helt enestående – Han kunne samle dig og mig – Hans fantastiske sange skabte fællesskab og mangfoldighed – Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle.

Lidt Fakta om Anders Munch
Anders Munch har været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin show siden 1995 og festen fortsætter. Anders har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfester, været i Go’ aften Danmark i forbindelse med Kim Larsens 60-års fødselsdag, deltaget i tv-udsendelsen ”Vi holder Danmark i live”, til koncerter I hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

Om Foreningen Bord & Stol

Foreningen Bord & Stol arbejder for at forbedre forholdene for landets udsatte og psykisk sårbare og deres pårørende samt forebygge, at børn og unge bliver ramt af mentale problemer. Bord & Stol blev etableret i 2022 og har allerede nu etableret samarbejde med Det Sociale Netværk, stiftet i 2009 af tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, der nu er protektor for Det Sociale Netværk. 

 

Bord & Stol arrangerer en række koncerter og arrangementer, der primært har til formål, at samle økonomiske midler ind til aktive foreninger, der hjælper udsatte børn, unge og voksne samt ensomme ældre.

Bord & Stol står også bag initiativerne ”Det Er En Kold Tid” og ”Kære Larsen”, der yder økonomisk bidrag til Det Sociale Netværk, og alene i 2023 afholdes der indtil videre 70 koncerter i hele landet med dette formål.

Læs evt. mere på: www.andersmunch.dk  og www.bordogstol.dk

Støt op om socialt udsatte børn og unge.