Faciliteter

Haderslev Idrætscenter råder over mange forskellige faciliteter - fx atletikstation, haller, svømmehal, fodboldbaner, moderne mødelokaler og egen café.

Foyer

Haderslev Idrætscenter råder over et stort foyerareal, som kan bruges i forbindelse med arrangementer.

Plateauet

På 1. sal i Haderslev Idrætscenter finder du et plateauet, der lige som foyeren kan indrettes efter ønsker og behov.

HIC Arena

Haderslev Idrætscenters store arena har plads til 1.700 siddende tilskuere. Med sine to tribuneanlæg og integreret balkon har arenaen mange opbygningsmuligheder. Ønsker du en bestemt opsætning til arrangement, så hiv fat i os.

Hal 3

Hal 3 er en standard idrætshal med integreret og nedgravet stortrampolin og springgrav. Hallen benyttes primært af gymnastikhold, basketballhold og det lokale gymnasium.

Møde­lokaler

Haderslev Idrætscenter råder over fem forskellige og moderne mødelokaler samt Fuglsang Loungen. Der er mulighed for projektorfremvisning, whiteboard og flipover-boards i lokalerne.

Lethallen

Lethallen er en moderne kold-hal med flot kunstgræsbane på hele arealet. Der er tilhørende mål af varierende størrelse i selve hallen. Hallen benyttes i perioden fra uge 42 til 1. april.

Haderslev Svømmehal

Haderslev Svømmehal på Clausensvej 1 er en mindre svømmehal, som benyttes hver dag fra kl. 06.00 – 23.00. Svømmehallen rummer fire baner á 25 meter.

Atletikstadion

Haderslev Idrætscenter råder over et moderne og nyrenoveret atletikstadion, som rummer alle atletikfaciliteter.

Fodboldbaner

Du finder alle boldbanestørrelser hos Haderslev Idrætscenter. Med 2 dygtige greenkeepere står vores mange boldbaner knivskarpe og det er muligt for alle fodboldklubber, institutioner og skoler i hele Haderslev Kommune at nyde godt af disse.

Om­klædnings­rum

Haderslev Idrætscenter råder over 16 omklædningsrum af varierende størrelse, men alle med bad og toiletfaciliteter.

Sauna

Haderslev Idrætscenter råder over fire saunaer.

Sydbank Park

Haderslev Idrætscenter er stadionejer af Sydbank Park, som er vores 1. divisionsstadion med plads til ca. 10.000 tilskuere.

Sydbyens kunstgræsbane

Sidste nye skud på stammen er en ny 11-mands kunstgræsbane i Sydbyen i Haderslev. Banen blev indviet i april 2022.

Scene­vogn

Haderslev Idrætscenter udlejer egen mobilscene som kan blive op til 42 m2. Den kan opstilles alle steder i Haderslev Kommune og udlejes primært til foreninger, organisationer og øvrige arrangører i Haderslev Kommune.